Vítejte v Resortu Květnová, kde se snoubí tradicemoderním způsobem života. Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemky v jedinečné lokalitě u Ostrova, v srdci Karlovarského kraje. Tento projekt je určen všem, kteří touží po klidné a harmonické lokalitě pro stavbu svého rodinného domu, kde každý detail je pečlivě promyšlen tak, aby odpovídal vysokým standardům moderního bydlení.

Naše pozemky v Resortu Květnová jsou ideálním místem pro ty, kdo hledají spojení s přírodou, chtějí žít v bezpečném a zdravém prostředí, ale zároveň si potrpí na rychlou dostupnost městské infrastruktury. Nabízíme široký výběr pozemků, které umožňují realizaci individuálních stavebních projektů podle vašich představ.

Resort Květnová je tou pravou volbou pro všechny, kteří chtějí investovat nejen do svého bydlení, ale i do kvality svého života. Těšíme se, že vás budeme moci uvítat mezi obyvateli této výjimečné lokality, která nabízí vše pro spokojené a harmonické bydlení.

Vážení občané,

jako starosta našeho města jsem hrdý na to, že můžeme nabídnout našim občanům a novým obyvatelům tolik krásných možností pro život a bydlení. Jednou z těchto možností je nová lokalita v Květnové, která se nachází pouze 3 km od našeho města.

Tato lokalita je opravdu jedinečná – nachází se v klidné a přírodní oblasti, přímo napojená na cyklostezku a vycházkové cesty a přitom je blízko hlavní silnice vedoucí do Německa, Chomutova a Karlových Varů. Navzdory své blízkosti k hlavní silnici je lokalita velmi bezpečná a klidná a je napojena na veškeré sítě.

Jsem přesvědčen, že tato lokalita je ideálním místem pro rodiny, které hledají klidné a bezpečné bydlení s dobrou dostupností všech služeb i blízkostí do okolních velkých měst.

Proto bych chtěl vyjádřit svou podporu developerovi projektu, divizi General public – GP development, který stojí za tímto projektem a rovněž všem zájemcům o koupi a výstavbu v této lokalitě.

Jako starosta jsem připraven podporovat rozvoj této lokality a vytvořit podmínky pro úspěšnou realizaci tohoto projektu. Jsem si jist, že tato lokalita bude přinášet radost a štěstí všem, kteří se rozhodnou pro život v Resortu Květnová. Přeji mnoho spokojenosti ve vašem novém bydlišti a vítám vás u nás.

S úctou a radostí

Lukáš Lerch, starosta města Ostrova